Розшукова наука – запорука ефективної служби

clock
28.05.2022 13:04

Вони допомагають прикордонникам боронити державні рубежі. Вони здатні йти по сліду правопорушника десятки кілометрів та безстрашно затримують злочинців. Вони – розшукові собаки прикордонної служби. Гострий нюх, швидка реакція та відданість зробила їх незамінними помічниками та вірними напарниками для прикордонників. Тож, кращого напарника для служби не знайти.

В цьому переконаний і прикордонник Богдан Пасічник. Напарницею йому стала голландська вівчарка Альта. Аби вирушити на кордон, Богдан та чотирилапа напарниця наполегливо навчаються за напрямом розшукові собаки прикордонної служби.

Хлопець успішно опановує нові знання, а хвостата напарниця демонструє гарні результати у виявленні та затриманні порушників і вже зовсім скоро ця пара вирушить на кордон, аби продемонструвати свої вміння на ділі.

Щоденно чотирилапі охоронці несуть службу пліч-о-пліч з прикордонниками та є незамінними помічниками в охороні державних рубежів, а ще вони, безперечно, найвідданіші друзі. Тож у порушників жодного шансу – кордон у надійних лапах хвостатих помічників.

Державна прикордонна служба України

Схожі матеріали