Ректором Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ став Олександр Моргунов

clock
10.08.2023 16:45

Державний секретар Міністерства внутрішніх справ України Інна Ящук представила нового ректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Олександра Моргунова. 

«Незначна кількість закладів вищої освіти порівняється із ДДУВС щодо  матеріально-технічної бази та складу колективу. Тут у повній мірі виконується державне замовлення: конкурс серед абітурієнтів – більше трьох осіб на місце. Університет прийняв понад тисячу внутрішньо переміщених осіб разом із дітьми. Ви надали руку допомоги на той час першими в Україні», – зазначила Інна Ящук та подякувала ексректору Андрію Фоменко за координацію роботи закладу.

Своєю чергою, Андрій Фоменко подякував колективу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ за плідну роботу протягом семи років.
 
«Пишаюсь тим, що очолював кращий колектив в Україні: була підтримка та ініціативи, я працював із професіоналами, кожен з яких – на своєму місці. Упевнений, цей колектив й надалі показуватиме такі результати, що допоможуть університету отримати статус національного», – висловився  ексректор. 
 
Слово для промови взяв новий ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Олександр Моргунов. Він наголосив, що всі напрацювання й традиції університету будуть збережені.

«Особовий склад закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання - це стратегічний резерв міністра внутрішніх справ. А особовий склад ДДУВС – є оперативним резервом як ГУНП в області, так і міста, керівництва сил безпеки й оборони, що бережуть нашу державу саме на Дніпропетровщині. Від нас вимагається боєздатність резерву, і наше головне завдання – підготувати фахівців, які прийдуть на допомогу тим, хто зараз на передовій: на фронті та на рубежах боротьби зі злочинністю», – сказав Олександр Моргунов.

До заходу також долучились голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, заступниця голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Ірина Грицай, Дніпровський міський голова Борис Філатов, начальник ГУНП в Дніпропетровській області Анатолій Щадило, начальник Центрального територіального управління НГУ Володимир Гордійчук, представники громадськості.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали