На Херсонщині через російську агресію чотири людини отримали поранення

clock
26.05.2024 11:00

Минулої доби російські війська обстрілювали цивільну інфраструктуру Херсонського та Бериславського районів з артилерії, РСЗВ, мінометів та БпЛА. Під вогневим ураженням армії рф перебували: Херсон, Антонівка, Комишани, Станіслав, Понятівка, Велетенське, Чорнобаївка, Іванівка, Берислав, Високе, Бургунка, Львове та Гаврилівка.

В результаті обстрілів пошкоджена будівля комунального підприємства, господарська споруда, три автомобілі, будівля промислової бази та 12 приватних будинків.

Ввечері військові рф здійснили артилерійський обстріл Комишан. Снаряди влучили в п’ять приватних будинків. Внаслідок вибухів поранення отримали троє жінок віком 37, 54 та 56 років. Двоє з них з акубаротравмами та осколковими пораненнями доставлені до лікарні, ще одній постраждалій медики надали допомогу на місці, від госпіталізації вона відмовилась.

В Станіславі російські військові атакували дроном-камікадзе типу «FPV» приватний будинок. В результаті вибуху постраждав 72-річний чоловік. У нього закрита черепно-мозкова травма, акубаротравма, осколкове поранення черевної порожнини та правого передпліччя. Пораненого доправили до лікарні.

В Херсоні військові рф атакували дроном-камікадзе типу «FPV» прибережну зону. Внаслідок вибухів пошкоджено адміністративну будівлю комунального підприємства. Там вибито вікна, осколками посічені стіни. Ніхто не постраждав.

В Антонівці після скидання росіянами боєприпасу з дрона пошкоджено приватний будинок та автомобіль.

На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи поліції, правоохоронці вилучали уламки ворожого озброєння та фіксували наслідки в вчинених армією рф воєнних злочинів.

Національна поліція України

 

 

 

Схожі матеріали