Вітання Колегії МВС із початком нового навчального року

clock
02.09.2024 08:30

Шановні освітяни, курсанти, студенти, слухачі, ліцеїсти закладів освіти Міністерства внутрішніх справ України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій,  Державної прикордонної служби України та Національної гвардії України! Колегія Міністерства внутрішніх справ України та я особисто вітаємо вас з початком нового навчального року!

Сьогодні, в День знань, навчання розпочнеться для різних категорій здобувачів освіти – від ліцеїста до слухача магістратури. Проте всіх вас об’єднує безмежна любов до України та її народу, а також свідомий вибір майбутньої професії, яка здобуватиметься в закладах освіти Міністерства внутрішніх справ України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій,  Державної прикордонної служби України та Національної гвардії України. 

Нажаль, третій рік поспіль це осіннє свято затьмарено війною, яка відбирає життя Захисників та Захисниць нашої держави. Але пам’ять про них –  у наших серцях! І саме тому для надання можливості дітям наших героїв, а також тих, хто у цей час виборює Незалежність країни, здобути якісну освіту, Міністерством внутрішніх справ України було створено п’ять ліцеїв безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання. Сподіваємося, що випускники цих закладів у майбутньому також поповнять ряди поліцейських, рятувальників, прикордонників та гвардійців.

Сучасна освіта потребує швидкого реагування на виклики сьогодення та розвиток інформаційних технологій у світі. Від того, які знання ви здобудете, залежатиме не лише ваша доля, а й майбутнє нашої держави. 

Тому будьте допитливими, навчайтеся старанно, сумлінно, з любов’ю та віддачею. Вірю, що ви будете гідно нести звання курсанта, студента, слухача та  ліцеїста! Приєднуйтеся до майбутніх захисників Вітчизни! Навчайтеся чесно і з честю!

А вашим викладачам, вихователям та наставникам бажаю наснаги, витримки та невичерпної енергії! Адже формування еліти країни  залежить саме від їх щоденного творчого внеску у процес виховання кожного з вас. 

Слава Україні! 

Колегія Міністерства внутрішніх справ України

 

 

 

Схожі матеріали