Ігор Клименко вручив прикордонникам і нацгвардійцям державні нагороди

clock
25.02.2023 15:33

Сьогодні, 25 лютого, очільник МВС України вручив ордени та медалі військовослужбовцям Національної гвардії та Держприкордонслужби, які проявили особисту мужність і відвагу, стійкість та рішучість під час виконання завдань із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі й стримування збройної агресії рф.

Ігор Клименко висловив упевненість, що кожен військовослужбовець – гвардієць чи прикордонник, хто був удостоєний державної нагороди, зробить усе можливе, щоби і вся Україна вистояла та зрештою перемогла.

«Київ вистояв, дякуючи багатьом із вас. Так само вистояв і наш Харків, відвойований вами Херсон та інші українські міста й села. Ці нагороди – це найменше, що може зробити держава в підтримку наших сил безпеки та оборони, щоденним подвигом представників яких пишається вся країна. Дякую за службу й бережіть себе заради майбутнього України», – сказав міністр внутрішніх справ.

Також очільник МВС побажав кожному обов’язково повернутися додому – до своїх домівок та родин, до мирного життя після того, як вони виконають важливу місію на фронті.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали