Ігор Клименко: Дякую кожному військовому та поліцейському, який зараз несе службу на Донеччині. Завдяки вам фронт тримається

clock
02.09.2024 20:00

Сьогодні працюємо на Донеччині - на одній із найскладніших ділянок фронту. .Про це у своєму Telegram-каналі  повідомив Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. 

Міністр відвідав підрозділи Національної поліції та бригади Національної гвардії України «Кара-Даг», «Червона Калина» та «Азов».

«Ворог тисне щоденно і безперервно. Наші військові титанічними зусиллями відбивають штурми, нищать ворожу техніку, беруть окупантів у полон»,- зазначив Ігор Клименко.

 Також Міністр заслухав доповіді щодо ситуації та потреб.  За його словами, постійний прямий звʼязок з командирами дозволяє пришвидшити деякі процеси, зокрема логістику та забезпечення.

Цього ж дня, Ігор Клименко  провів нараду з керівництвом поліції області. Поліцейські Донеччини - на місцях, поруч з цивільними. Лише у Покровську залишаються понад 30 тисяч жителів. 

Евакуаційні групи щодня працюють у прифронтових громадах. За минулий тиждень поліцейські на цьому напрямку евакуювали понад 650 сімей із 905 дітьми. 

«Дякую кожному військовому та поліцейському, який зараз несе службу на Донеччині. Завдяки вам фронт тримається. Завдяки вашим зусиллям Донбас майорить українськими прапорами»,- написав Ігор Клименко.

Депатамент комунікації МВС України

Схожі матеріали