Чернігівський поліцейський Максим Поліщук виборов перемогу на Чемпіонаті світу з кікбоксингу ISKA-2024

clock
28.10.2024 13:50

Сержант поліції Чернігівщини Максим Поліщук взяв участь у Чемпіонаті Світу з кікбоксингу ISKA-2024, де виборов «золото» у розділі фул-контакт у ваговій категорії до 70 кілограмів. 

Чемпіонат Світу з кікбоксингу ISKA відбувся 23-27 жовтня 2024 року у м. Відень (Австрія). Змагання зібрали понад 1000 спортсменів з 34 країн світу.

Інструктор з особистої безпеки тренінгового центру ГУНП в Чернігівській області Максим Поліщук – майстер спорту України з кікбоксингу. Поліцейський з 16 років займається кікбоксингом та вкотре успішно продемонстрував свою майстерність та відвагу на міжнародній арені.

“У мене було 18 дуже досвідчених суперників, провів три поєдинки. Легких боїв не було, але ми це зробили – вибороли перемогу! Щиру дякую своїм тренерам – Андрію та Сергію Кужельним, керівництву поліції Чернігівщини та представникам Національного університету «Чернігівський колегіум» за можливість представляти наш прапор на Чемпіонаті світу! Надзвичайно вдячний всім за підтримку!”,  – сказав Максим Поліщук.

Кожен подібний турнір – не просто змагання, а, перш за все, можливість для українських спортсменів заявити про себе на світовій арені. Вони готові не лише боротися за медалі, а й продемонструвати силу духу, яка вирізняє українців у всьому світі.

Пишаємося й бажаємо нових досягнень!

Національна поліція України 

Схожі матеріали