Бійці Бригади швидкого реагування НГУ готуються до міжнародних навчань Rapid Trident – 2021

clock
13.08.2021 13:15

Гостомельські військовослужбовці проходять підготовку та злагодження на полігоні Міжнародного центру миротворчості й безпеки Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

У ході підготовки до міжнародних навчань Rapid Trident – 2021, у яких візьмуть участь країни-партнери з Північноатлантичного альянсу, Збройні сили України та Державна прикордонна служба, бійці Бригади швидкого реагування відпрацьовують заняття з військового планування, тактики, взаємодії підрозділів, тактичної медицини та роботи з вибуховими пристроями. Підготовка триватиме 50 днів і за цей час гостомельські гвардійці зможуть не лише відновити навички, отримані в ході виконання бойових задач у першій лінії в зоні проведення ООС, але і відпрацювати новий досвід, здобутий під час навчання з представниками Збройних сил Канади.

Нагадаємо, що протягом червня-липня 2021 року воїни Бригади швидкого реагування здобували цінний досвід у інструкторів з канадської військово-тренувальної місії UNIFIER на полігоні Національної гвардії в с. Старе. В ході навчань з канадськими колегами українські військовослужбовці освоїли алгоритми надання медичної допомоги та евакуації за стандартами військ НАТО.

Група інформації та комунікації військової частини 3018 НГУ

Схожі матеріали