Анонс: Круглий стіл «Визначення корупційних ризиків у діяльності МВС, шляхів запобігання та протидії корупції в МВС»

clock
17.05.2021 15:58

18 травня 2021 року на базі Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е. О. Дідоренка відбудеться у онлайн-режимі круглий стіл «Визначення корупційних ризиків у діяльності МВС, шляхів запобігання та протидії корупції в МВС».

Захід пройде в рамках Тижня Відкритого Уряду, що проводитиметься за ініціативою Керівного комітету Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» з 17 по 21 травня 2021 року у країнах-учасницях Ініціативи.

Співорганізатори заходу: Міністерство внутрішніх справ України, Громадська рада при МВС України, Громадська спілка «Центр запобігання та протидії корупції», Луганський державний університет внутрішніх справ ім. Е. О. Дідоренка.

Участь у круглому столі візьмуть представники Консультативної місії Європейського Союзу в Україні; представники центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра внутрішніх справ України; працівники закладів, установ та організацій, що входять до системи Міністерства внутрішніх справ України; науковці, представники інститутів громадянського суспільства та засобів масової інформації

Відкриття круглого столу об 11.00. Реєстрація учасників розпочнеться о 10.30.

Посилання для підключення до онлайн-заходу на платформі Teams:  https://bit.ly/3y84Ss4, або через qr-code:

Контактна особа: Мамушев Валерій Іванович; (050) 474 86 85.

Схожі матеріали