«Досвід поліції Київщини став «маркером» у питаннях добору поліцейських на службу», - Костянтин Бушуєв (ФОТО, ВІДЕО)

clock
18.01.2017 13:23

Конкурс склав 6 претендентів на місце. Отриманий під час підготовки досвід працівники поліції використають у своїй роботі в майбутньому. Подібні конкурси вже оголошені майже в усіх територіальних підрозділах Нацполіції України. Заробітна платня новопризначених слідчих складе 10 тисяч гривень, дільничних офіцерів поліції – 6 тисяч. Про це заступник глави відомства повідомив сьогодні, 18 січня, під час випуску першої групи слідчих і дільничних офіцерів поліції Київської області.

За словами Костянтина Бушуєва, у Національній поліції України планують проаналізувати всі напрацювання, а також недоліки, виявлені під час підготовки першої групи слідчих і дільничних офіцерів поліції Київщини. Наразі Київська область стала «маркером» у питаннях організації добору, а конкурс на заміщення вакантних посад складав шість кандидатів на місце.

«На сьогодні, я більш ніж переконаний, ми маємо кращих представників та свідомих громадян, які зі щирим серцем і відкритою душею долучаться до важливої роботи у процесі побудови правової держави – захисту прав і свобод громадян», – наголосив Костянтин Бушуєв.

Він також зазначив, що зараз пілотний конкурс триває у Києві та Київській області. Крім того, подібні конкурси вже оголошені практично в усіх територіальних підрозділах Національної поліції. Відтак усі бажаючі можуть слідкувати за початком добору кандидатів на службу - за оголошеннями на ресурсах Національної поліції.

«Кожного, хто відчуває в собі сили, прагнення і бажання змінити цю країни на краще – ми будемо раді вітати у лавах Національної поліції», – зазначив Костянтин Бушуєв, додавши, що заробітна платня новопризначених слідчих складе 10 тисяч гривень, дільничних офіцерів поліції – 6 тисяч гривень.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантних посад слідчих і дільничних офіцерів поліції Київщини було подано понад 1,4 тисячі анкет. Після завершення конкурсу до навчання приступили 192 кандидати. З них успішно пройшли курс навчання та склали іспити 168 поліцейських – 66 слідчих і 102 дільничних офіцера поліції.

Нагадаємо, що 7 червня 2016 року розпочався конкурс на 300 посад слідчих та дільничних офіцерів поліції Київської області.

Департамент комунікації Національної поліції України

 

Схожі матеріали