Зорян Шкіряк: Охорону правопорядку в Одесі здійснює понад 3000 правоохоронців

clock
02.05.2016 06:45

Про це сьогодні, 2 травня, повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк. За його словами, усі підрозділи Національної поліції, Нацгвардії, ДПСУ та ДСНС перебувають в стані посиленого режиму несіння служби та готові до виконанння всіх поставлених задач під час проведення масових заходів в Одесі. 

"Охорону правопорядку в місті здійснює понад 3000 правоохоронців, включаючи полк спеціального призначення Нацгвардії "Азов" та спецпідрозділ антитерору СБУ "Альфа",- зазначив радник міністра. 

Він повідомив, що станом на ранок 2 травня о 7.55 на телефон 102 поступив дзвінок "про замінування" на Куликовому полі в Одесі. На місце негайно виїхали вибухотехніки та слідчо-оперативна група Нацполіції. На місці перебуває начальник ГУНП Одеської області Георгій Лорткипанідзе. Здійснюються всі необхідні заходи для перевірки даної інформації.

Зорян Шкіряк підкреслив, що у разі винекнення збройних провокацій з боку проросійських, сепаратиських антидержавних сил, що спричинить пряму загрозу життю і спокою мирних громадян або правоохоронців, відповідь буде жорстка і адекватна. "Тому ще раз хочу остудити "гарячі голови" і раджу не гратися з вогнем,- додав радник міністра, - одесити повинні знати і відчувати, що вони надійно захищені".

 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали