Завершилися міжнародні навчання рятувальників «Чорногорія -2016» (ФОТО)

clock
04.11.2016 12:29

2 та 3 листопада у місті Подгориця продовжилися міжнародні навчання рятувальників «Чорногорія – 2016». Зокрема, 2 листопада пошуково-рятувальні групи виконували завдання у польових умовах за різними напрямками рятування людей під час повені. Після виконання завдань пошуково-рятувальні групи повернулися до базового табору, де експерти з оцінки DISTAFF обговорили із керівниками команд-учасників результати роботи рятувальників.

3 листопада рятувальники демонстрували вміння роботи з оснащенням, взяли участь у презентаціях техніки і спорядження пошуково-рятувальних груп. Під час попереднього підбиття підсумків Штаб проведення навчань та керівники команд мали нагоду детально обговорити й оцінити результати проведених заходів. Висновки цих обговорень увійдуть до звіту про навчання, який буде опубліковано на початку наступного року. Після проведення підсумкової прес-конференції за результатами навчань відбулася урочиста церемонія закриття заходу.

Учасники навчань від ДСНС України отримали кваліфікаційні сертифікати міжнародного зразка. Проведення таких навчань підвищує рівень підготовки до виконання завдань за кордоном, відповідно з міжнародними зобов’язаннями нашої держави й, зокрема, Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Прес-служба ДСНС України

Схожі матеріали