Завдяки правоохоронцям понад 53 мільйона гривень боргу повернуто ПАТ «Банк "Фінанси та Кредит"»

clock
17.05.2017 09:08

Спільними зусиллями працівників Генеральної прокуратури України та Департаменту захисту економіки Національної поліції України боржники розпочали процедуру повернення коштів. 

Працівники Департаменту захисту економіки Національної поліції та Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України викрили фінансову оборудку, до якої причетні службових осіб ПАТ «Банк «Фінанси та Кредит».

Завдяки спільним зусиллям працівників Генеральною прокуратурою України та Департаменту захисту економіки Національної поліції фармацевтична корпорація сплатила понад 53 мільйонів гривень кредитної заборгованості, яка виникла, зокрема, і внаслідок неправомірних дій окремих службових осіб зазначеної банківської установи.

Нагадуємо, що в рамках кримінального провадження правоохоронці встановили колишніх керівників банківської установи та власника офшорної компанії, яким вже повідомлено про підозру. Крім того, трьох учасників злочинної фінансової схеми оголошено у міжнародний розшук.

Департамент захисту економіки

Національної поліції України

тел. довіри (098) 103-96-59

[email protected]

Схожі матеріали