Запуск ГШР в невеликих містах - збільшить присутність працівників поліції на вулицях (ФОТО, ВІДЕО)

clock
20.12.2016 13:50

Про це заступник Голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв повідомив сьогодні, 20 грудня, під час відеоселекторної наради за участі керівників відомства.

Костянтин Бушуєв зазначив, що хоч більшість правопорушень вчиняються у великих містах, не слід забувати про невеликі населені пункти.

За його словами, ефективність роботи груп швидкого реагування (ГШР) можливо збільшити за рахунок покращення матеріальної бази. Як наслідок, це дасть змогу поліції оперативно реагувати на повідомлення громадян. Крім того, правоохоронці матимуть можливість здійснювати контроль за особами, які перебувають на обліку у зв’язку з учиненням насильства в сім’ї, власниками зброї, а також тих, хто перебуває під адміністративним наглядом.

«Комплексне вирішення усіх цих питань з урахуванням відповідального ставлення керівників та працівників на місцях має дати результат», – зазначив Костянтин Бушуєв.

Він додав, що основною метою керівників на місцях повинно стати збільшення кількості працівників поліції на вулицях, і як наслідок – зменшення рівня вуличної злочинності.

Нагадаємо, керівник Департаменту патрульної поліції Євген Жуков повідомив, що у 2017 році запрацюють групи тактичної підтримки патрульної поліції у п’яти містах України.

Департамент комунікації

Національної поліції України

Схожі матеріали