Запорізькі поліцейські продемонстрували можливості реагування у екстрених ситуаціях (ФОТО)

clock
06.06.2017 15:54

Демонстрація відбулася сьогодні, 6 червня, у тренінговому центрі Головного управління Національної поліції в Запорізькій області за участі міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та глави Національної поліції України Сергія Князєва.

Тренінговий центр, що у Запоріжжі, був створений для підготовки працівників поліції різних підрозділів. Сьогодні тут можливості своєї роботи продемонстрували співробітники кавалерійської служби, кінологи та спецпризначенці КОРД.

Кінологи зі службовими собаками продемонстрували свої навички і тактику дій під час розкриття злочинів, припинення масових заворушень, а також пошуку вибухонебезпечних предметів та речовин.

А бійці КОРД професійно та злагоджено провели спецоперацію із затримання умовних злочинців, які «захопили» літак.

Також керівники МВС та НПУ ознайомилися із роботою відділення поліції в річковому порту «Запоріжжя», який патрулює річкові вокзали Запоріжжя, акваторії річки Дніпро, Каховського та Дніпровського водосховищ та пляжні зони міста.  Молодий підрозділ, створений у грудні минулого року, за неповне півріччя 2017-го має хороші показники: поліцейські здійснили 61 рейд, виявили 15 кримінальних правопорушень, склали 48 протоколів про адміністративні правопорушення, вилучили 7 моторних та 4 гумових човнів, понад 4 тисячі риболовних сіток, та майже 4 тисячі незаконно виловлених рибин загальною вартістю більше 700 тисяч гривень.

Надалі ефективність водної поліції надалі має підвищуватися, адже сьогодні парк службової техніки підрозділу поповнився ще одним плавзасобом. Міністр внутрішніх справ та глава Національної поліції передали водній поліції Запоріжжя новий сучасний катер.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали