Викладач ОДУВС Анатолій Волошинов виборов золоту медаль на Кубку Європи з самбо

clock
16.09.2019 13:07

14-15 вересня в Чеській Республіці, в місті Карлові Вари, проходив IV Кубок Європи серед дорослих зі спортивного та бойового самбо. У змаганнях взяли участь 14 країн і понад 100 спортсменів, серед яких викладач кафедри тактико-спеціальної, вогневої та фізичної підготовки Одеського державного університету внутрішніх справ майстер спорту міжнародного класу майор поліції Анатолій Волошинов.

Організаторами заходу виступили Європейська Федерація Самбо (ЕФС) та Чеський Союз Самбо.
Боротися за звання найкращого на килим вийшли атлети 9-ти вагових категорій зі спортивного самбо серед чоловіків і жінок та з бойового самбо серед чоловіків.
За результатами змагань спортсмен ОДУВС посів перше місце з бойового самбо у ваговій категорії 100 кг.
Слід зазначити, що Анатолій Волошинов у травні цього року завоював бронзову медаль з бойового самбо на Чемпіонаті Європи, який відбувся в іспанському Хіхоні, у лютому – посів І місце на міжнародному турнірі категорії «А» – Відкритому чемпіонаті країни зі спортивного та бойового самбо на призи Президента Республіки Білорусь, у листопаді минулого року завоював золоту медаль на Чемпіонаті світу з самбо, який проходив в місті Бухаресті (Румунія), а у травні 2018 року переміг на Чемпіонаті Європи з самбо, який проходив у м. Афіни (Греція), виборовши золоту медаль у бойовому розділі у ваговій категорії до 100 кг.

Ми щиро вітаємо Анатолія Волошинова з черговим спортивним досягненням та бажаємо непереможного спортивного духу й нових звершень!

Схожі матеріали