Відкритий сьогодні відділ буде повнофункціональним підрозділом поліції - Сергій Князєв (ФОТО)

clock
19.05.2017 11:55

Крім підрозділу річкової поліції на базі оновленого відділу також нестимуть службу по охороні громадського порядку дільничні, слідчі та оперативні співробітники. Про це сьогодні, 19 травня, повідомив Голова Національної поліції України.

 

 

За його словами, близько шести місяців тому на місці оновленого відділу поліції була будівля, абсолютно не пристосована до функціонування поліції. На сьогодні – це дієвий багатофункціональний поліцейський підрозділ. Тут є робочі місця для слідчих, дільничних офіцерів та оперативників. Вони займатимуться роботою щодо розкриття злочинів та іншими напрямками роботи поліції.

 

 

Сергій Князєв зазначив, що новостворений відділ забезпечуватиме охорону публічної безпеки і порядку в прибережній зоні, а взимку – також на вулицях Києва. Крім того, правоохоронці планують у своїй роботі використовувати квадрокоптери. Для роботи з ними обладнали дах будівлі.

Голова Нацполіції додав, що за зразком столиці зараз переформатовується робота аналогічних підрозділів у Полтавській області.

«У Черкаській області робота посилюється, планується закупівля нової техніки. У Донецькій та Запорізькій областях вже створено підрозділи аналогічного типу для обслуговування ділянок Азовського моря та узбережжя Чорного моря», – повідомив Сергій Князєв.

Нагадаємо, сьогодні в Києві почав роботу оновлений відділ водної поліції.

Департамент комунікації

Національної поліції України

Схожі матеріали