Відбулась робоча зустріч представників Нацгвардії з Аташе з правоохоронних питань Посольства Французької Республіки в Україні (ФОТО)

clock
19.01.2017 12:49

У головному управлінні Національної гвардії України відбулася робоча зустріч з Аташе Посольства Французької Республіки в Україні з правоохоронних питань полковником Жан-Люком Ломоном та його заступником прапорщиком Стефаном Крозом.

За дорученням командувача НГУ, французьких представників детально ознайомили з перспективами розвитку Національної гвардії України з питань удосконалення виконання правоохоронних функцій та забезпечення громадської безпеки з урахуванням рішень керівництва держави, МВС та командувача НГУ.

Особливу увагу було спрямовано на важливість вивчення досвіду Національної жандармерії Франції з питань виконання правоохоронних функцій.

Французькі колеги відзначили важливість розвитку правоохоронної складової НГУ та запевнили у підтримці всіх ініціатив за вказаним напрямком.

Враховуючи те, що Національна гвардія України має багато подібних завдань з Національною жандармерією Франції, на сьогодні існує перспектива розвитку співпраці, зокрема у правоохоронному напрямку.

Прес-служба НГУ

Схожі матеріали