Вадим Троян: «Найближчим часом патрульна поліція з'явиться в Умані, Сарнах, Ковелі та Мелітополі»

clock
30.11.2016 15:30

Крім того, планують набирати кандидатів і до тактичних груп для підтримки патрульних, а також до спецпідрозділу КОРД. Про це в інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна» розповів т.в.о. Голови Національної поліції Вадим Троян.

Він зазначив, що для запуску нових підрозділів патрульної поліції, створення дорожньої патрульної поліції буде оголошено додатковий набір практично по всім управлінням патрульної поліції. Нові підрозділи патрульної поліції запрацюють в Умані, Сарнах, Ковелі і Мелітополі.

Крім того, тактичні групи патрульної поліції будуть створені в Києві – близько 600 осіб, по 300 осіб в Харкові, Одесі і Дніпрі. Також біля 250 поліцейських планується набрати у Львові. В подальшому можливе створення тактичних груп і в інших містах.

«Ми також плануємо продовжити набір в спецпідрозділ КОРД. Зараз бійці несуть службу в шести областях України – Київській, Харківській, Одеській, Сумській, Житомирській, Рівненській та Києві. Це близько 634 спецпризначенців», – повідомив Вадим Троян, додавши, що загальна кількість бійців поліцейського спецпідрозділу складатиме близько 2 тисяч осіб.

Департамент комунікації

Національної поліції України

Схожі матеріали