В МВС пройшов семінар присвячений боротьбі з шахрайством (ФОТО)

clock
12.10.2017 11:46

У  МВС пройшов дводенний семінар за участі провідних експертів європейський інституцій та представників Консультативної місії Євросоюзу в Україні (EUAM)

Метою заходу було ознайомлення з діючими моделями функціонування національних служб координації заходів по боротьбі з шахрайством, а також викликами, що постають перед створюваним в МВС контактним офісом взаємодії з  OLAF (управління з питань запобігання зловживанням та шахрайству).

Директор Департаменту міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Мері Акопян подякувала європейській стороні за допомогу, яку вони надають в реформуванні системі МВС та висловила сподівання, що цей семінар дасть можливість розробити шляхи співпраці та подальшого розвитку.

«Я дуже дякую за вашу допомогу. Та сподіваюсь, що цей семінар дасть можливість спільно напрацювати шляхи подальшого розвитку», - сказала Мері Акопян.

Своєю чергою, керівник відділу з питань верховенства права КМЄС  Фабіан Ловенберг зазначив, що перед Україною стоять дуже важливі задачі і поступово вона їх реалізує.

«Два роки спільними зусиллями ми працюємо над реформою системи МВС. Варто зазначити, що ми маємо безліч планів на майбутнє. Звісно, що ми маємо ще провести повномасштабну боротьбу з корупцією», –  сказав Фабіан Ловенберг.

У заході взяли участь сім міжнародних експертів з Греції, Румунії, Литви, Сербії, Хорватії та Македонії, які поділилися власним досвідом у сфері боротьби з шахрайством.

 

Департамент комунікації МВС України 

 

Схожі матеріали