У Вінниці відкрився новий сервісний центр МВС (ФОТО, ВІДЕО)

clock
08.12.2016 13:52

8 грудня відкрився новий сервісний центр МВС у м. Вінниці за адресою: вул. Ботанічна, 24. Захід відбувся за участі першого заступника директора Головного сервісного центру МВС Сергія Гончарова та керівника Регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області Олександра Князюка. У відкритті також взяли участь представники Вінницької міської влади: заступник голови міської адміністрації Павел Яблонський та заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко.

Колишній МРЕВ перетворився на новий сучасний сервісний центр МВС, що забезпечений усіма видами необхідного зв’язку. Співробітники центру надають громадянам зручно та якісно послуги з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів, видачі та заміни посвідчень водія та інші послуги сервісних центрів МВС. Заміна посвідчення водія за часом займає до 30 хвилин, а реєстрація авто від 2 до 3 годин. Також у центрі працює екзаменаційний клас для складання іспитів на право керування транспортними засобами.

«Для нас важливо, аби громадяни в усіх областях отримували якісний сервіс. Вінниця – наша наступна зупинка, де відкривається сьомий новий сервісний центр МВC в Україні. У центрі працюють відеокамери спостереження, що дозволяє переглянути завантаженість центру у режимі реального часу на сайті hsc.gov.ua. Центр оснащений електронною чергою, а кожен охочий може залишити свою оцінку якості надання послуг за допомогою спеціального планшету. Це дозволяє нам моніторити якість надання послуг. Ми також попіклувалися про відвідувачів із маленькими дітьми - у центрі працює затишний дитячий куточок», - коментує заступник директора Головного сервісного центру МВС Сергій Гончаров.

Серед основних переваг нового сервісного центру МВС – сучасні технології, система прозорих кабінетів та спеціально підготовлений клієнтоорієнтований персонал.

«Наше головне завдання – зробити так, аби ви довіряли нам, отримуючи державний сервіс. Громадян одночасно обслуговуватиме 10 адміністраторів, серед яких 8 –  це нові працівники, що закінчили програму стажування та успішно склали конкурс. У центрі також працює інформаційний кіоск, де можна знайти всю інформацію про наші послуги, алгоритми їх отримання, вартість та необхідні контакти», – розповідає керівник Регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області Олександр Князюк.

Про порядок отримання послуг завжди можна дізнатись на сайті hsc.gov.ua, подивитись відео-інструкції на каналі YouTube, а також проконсультуватись за телефоном (044) 290-18-99 або на офіційній сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС.

До кінця року сервісні центри МВС нового зразка з’являться також у Харківській, Запорізькій, Донецькій та Чернігівській областях.

Прес-служба Головного сервісного центру МВС

 


Схожі матеріали