У Тернополі на хабарі затримали оперативника Управління захисту економіки - Нацполіція

clock
01.06.2017 12:39

Офіційна позиція керівництва Національної поліції полягає в тому, що відомство не покриватиме правопорушників. Крім того, Нацполіція вітає факти викриття іншими правоохоронними органами тих працівників поліції, які пішли на вчинення протиправних дій.

Сьогодні, 1 червня, працівники Управління СБУ Тернопільщини викрили в отриманні неправомірної вигоди працівника Управління захисту економіки в Тернопільській області. Старший лейтенант поліції вимагав 200 доларів США за те, що не складатиме протокол про корупційне правопорушення, виявлене при перевірці електронної декларації.

«Національна поліція постійно виявляє і припиняє факти вчинення протиправних дій поліцейськими. Яскравим прикладом цього - є результати роботи Департаменту внутрішньої безпеки НПУ з виявлення правопорушників у лавах Нацполіції. Однак ми вітаємо і готові співпрацювати з іншими правоохоронними відомствами, які допомагають нам стати кращими, - зазначив директор Департаменту комунікації Нацполіції Ярослав Тракало. - Від початку створення Нацполіції у відомстві діє атмосфера нетерпимості до корупції в рядах правоохоронців. Такі випадки зайвий раз свідчать, що робота з очищення лав поліції від недобросовісних співробітників триває постійно".   

Департамент комунікації

Національної поліції України

Схожі матеріали