У Сумській області розпочався набір на стажування у сервісних центрах МВС

clock
20.01.2017 10:47

Головний сервісний центр МВС України продовжує програму стажувань у сервісних центрах. З 20 січня оголошено набір на стажування в сервісних центрах МВС у Сумській області. Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету. Прийом анкет триватиме до 31 січня.

Програма стажування у сервісних центрах МВС – це інтенсивний безкоштовний курс навчання, що проводиться у межах реформи і розрахований на тих, хто прагне у майбутньому стати співробітниками фронт-офісів сервісних центрів МВС.

Вимоги до кандидатів: громадянство України; вік від 18 років; закінчена вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра (спеціаліста); відсутність судимостей. Досвід роботи у сфері послуг схвалюється, але не є обов’язковим.

Відбір кандидатів складається з двох етапів: 1) прийом та розгляд анкет; 2) проведення інтерв’ю.

Курс програми стажування складається з теоретичної та практичної підготовки. Серед основних напрямів теоретичної підготовки: вивчення основ діяльності сервісних центрів МВС, основ ефективної комунікації, професійної етики та протидії корупції.

Працівник фронт-офісів сервісних центрів МВС — це посада, яка прирівнюється до посади провідного спеціаліста, з офіційним працевлаштуванням, 40-годинним робочим тижнем з вівторка по суботу, місячною заробітною платою від 6 тисяч гривень. Посадові обов’язків передбачають безпосереднє надання послуг з реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі (обміну) посвідчень водія та приймання іспитів, роботу з документами та базами даних, надання консультацій.

Детальну інформацію про програму стажування можна переглянути на офіційному сайті Головного сервісного центру МВС України.

Додаткові запитання: [email protected].

Прес-служба Головного сервісного центру МВС України

Схожі матеріали