У Рівному відкрився новий сервісний центр МВС (ФОТО, ВІДЕО)

clock
27.12.2016 12:02

Сьогодні, 27 грудня, у Рівному відкрився новий сервісний центр МВС. Незалежно від місця реєстрації тут можна швидко та комфортно замінити й отримати посвідчення водія, зареєструвати та перереєструвати авто, а також отримати інші послуги сервісних центрів МВС.

Завітавши до нового сервісного центру, що на вулиці Макарова, 21, рівняни зможуть відчути переваги якісного державного сервісу, серед яких і швидкість надання послуг – від 30 хвилин до 2 годин.

«Крім того для клієнтів нового сервісного центру МВС у Рівному запрацює додатковий зручний сервіс –sms-інформування про готовність документів», – повідомив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. Він також  підкреслив, що сервісні центри МВС й надалі продовжуватимуть пошук і запровадження нових форм співпраці та надання державного сервісу як з точки зору розташування центрів, так і обслуговування.

У рівненському сервісному центрі громадян обслуговуватимуть 15 підготовлених працівників фронт-офісу. Центр оснащений електронною чергою, інформаційним кіоском, планшетом для оцінки якості обслуговування та веб-камерою, що дозволить переглядати завантаженість центру в режимі реального часу.

Приміщення центру має унікальне графічне оформлення від відомої дизайн-студії BRATY – Василя та Івана Костенко.

Під час заходу начальник територіального сервісного центру МВС Віталій Кухарчук та його колега Роман Баранчук були відзначені грамотою міністра внутрішніх справ Арсена Авакова за мужність при виконанні професійних обов’язків, проявлену під час спроби затримання зловмисників у Рівному.

Нагадаємо, у 2016 році всього за три місяці було відкрито 12 нових сервісних центрів МВС: у Дніпропетровській, Луганській, Львівській, Запорізькій, Харківській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Донецькій, Рівненській областях та місті Київ. У них вже понад 30 тисяч громадян отримали послуги з реєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчень водія.

До кінця червня 2017 року нові сервісні центри МВС з’являться в усіх областях України.

Прес-служба Головного сервісного центру МВС України

Схожі матеріали