У Прилуках на Чернігівщині відкрився новий сервісний центр МВС (ФОТО)

clock
21.12.2016 12:37

Відтепер у новому сервісному центрі МВС жителі Прилук зможуть за 30 хвилин замінити посвідчення водія, а зареєструвати авто – за 2-3 години. У центрі також працюватиме екзаменаційний клас для складання іспитів на право керування транспортними засобами.

У новому сервісному центрі МВС, що на вул. Індустріальній, 6, можна отримати послуги колишніх МРЕВ, але тепер якісно, зручно та незалежно від місця реєстрації.

Центр оснащений електронною чергою та веб-камерами, які дозволяють переглядати завантаженість центру в режимі реального часу, обслуговуватимуть громадян спеціально підготовлені адміністратори.

«Це вже десятий новий центр в Україні. Одночасно обслуговуватимуть громадян дев’ять адміністраторів. У центрі зможуть надавати понад 100 послуг за день. Передбачені усі зручності для відвідувачів: від достатньої кількості паркувальних місць до дитячого куточка та приємного візуального оформлення. А також є можливість лишити свою оцінку якості послуг та побажання. Це дозволить нам моніторити роботу центру загалом та кожного працівника окремо», – коментує перший заступник директора Головного сервісного центру МВС Сергій Гончаров.

Цей центр другий в Україні, оформлений дизайн-студією Braty – Василем та Іваном Костенками. Їхні роботи з’являються на найважливіших подіях України та заходах міжнародного значення. Для сервісного центру МВС дизайнери створюють графічні зображення, де поєднують елементи різних міст, автомобільну тематику та головні принципи діяльності центрів.

Нагадаємо, що кінця року нові сервісні центри МВС відкриються у Донецькій та Рівненській областях.

Прес-служба Головного сервісного центру МВС України

Схожі матеріали