У Нацгвардії нагородили кращих снайперів України (ФОТО)

clock
21.10.2016 11:41

На полігоні Навчального центру НГУ відбулась церемонія нагородження за результатами тижневого турніру серед кращих снайперів України.

У турнірі взяли участь 29 команд, які виконували різні вправи та завдання з цього напрямку.

У завершальний день змагань було проведено снайперські дуелі. Пари були розподілені за групами, з яких перші дві команди виходили у наступний раунд за умови здобуття найбільшої кількості балів.

Учасники за сигналом на швидкість долали коротку відстань, займали визначену позицію і вражали ціль на відстані приблизно в 450 метрів. Перемогу здобувала група, яка швидше вразила мішень.

В загальному підсумку перші 5 місць здобули військовослужбовці Національної гвардії України.

Учасникам вручили спеціальні рюкзаки з необхідними елементами амуніції снайпера. Переможців нагородили кубками, іменною зброєю та приладами нічного бачення. Після урочистої частини була проведена виставка зразків сучасного озброєння. А компанія «Зброяр» провела  лотерею, за результатами якої одна зі снайперських пар від Державної прикордонної служби виграла новеньку снайперську гвинтівку Z-15. 

«Я маю відчуття гордості за кожного з вас за ваші досягнення. Це дійсно ваша праця і гордість країни», - наголосив командувач Національної гвардії генерал-лейтенант Юрій Аллеров, підкресливши при цьому важливість співпраці і спроможність виконати поставлене завдання.

«І ви сьогодні цього досягли», – підсумував він.

За матеріалами прес-служби НГУ

Схожі матеріали