У Міністерстві внутрішніх справ України затверджена Антикорупційна програма на 2017 рік

clock
01.03.2017 07:22

Антикорупційну програму МВС на 2017 рік розроблено відповідно до ст. 19 Закону України «Про запобігання корупції» та на виконання Державної програми щодо реалізації засад державної антикорупційної політики в Україні (Антикорупційної стратегії) на 2015-2017 роки, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2015 року № 265.

Програма є логічним продовженням реалізації заходів, передбачених в Антикорупційній програмі Міністерства внутрішніх справ України на 2016 рік, – першій програмі, розробленій в умовах реформованого наприкінці 2015 року МВС України. При її розробці враховувалися результати проведеного аналізу корупційних ризиків у сфері діяльності МВС.

Проект Програми, до розробки якого залучалися представники експертного середовища та громадськості, схвалений на засіданні Громадської ради при МВС.

Наразі, як цього вимагає зазначена стаття Закону, Програма надіслана на погодження до Національного агентства з питань запобігання корупції.

Після погоджувальних процедур Антикорупційна програма МВС на 2017 рік буде розміщена на офіційному веб-сайті МВС України у рубриці «Запобігання корупції», підрубрика «Антикорупційна програма МВС та інформація про результати її виконання».

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали