У МВС визначені переможці І туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

clock
13.05.2017 12:27

Участь у конкурсі взяли 12 державних службовців – працівників Міністерства внутрішніх справ: чотири з них – у номінації «Кращий керівник», вісім – у номінації «Кращий спеціаліст».

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року № 1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» та наказу МВС від 4 квітня 2017 № 291 на базі Національної академії внутрішніх справ пройшов І тур конкурсу у двох номінаціях – «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».

Проаналізувавши результати тестових завдань, організаційний комітет з розгляду та затвердження підсумків проведення в МВС у 2017 році зазначеного вище конкурсу визначив переможців і лауреатів конкурсу.

Отож перемогу у І турі щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у Міністерстві внутрішніх справ у 2017 році здобули:

- у номінації «Кращий керівник» – Андрій Загорулько, начальник відділу комплексного моніторингу управління стратегічного аналізу та прогнозування Департаменту організаційно-апаратної роботи (15 балів);

- у номінації «Кращий спеціаліст» – Дмитро Матущак, головний спеціаліст відділу аналізу та прогнозування управління адміністративно-організаційної діяльності Департаменту інформаційних технологій (15 балів).

Вони й представлятимуть Міністерство внутрішніх справ України у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали