У МВС відбулася зустріч щодо технічного переоснащення підрозділів (ФОТО)

clock
14.09.2017 11:05

Зустріч під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового відбулася сьогодні, 14 вересня. Вона була присвячена можливостям розширення українсько-французької співпраці у сфері технічної оптимізації сектору внутрішньої безпеки України.

У зустрічі також взяли участь Державний секретар МВС Олексій Тахтай, Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, представники Нацполіції, Держприкордонслужби, ДСНС, Нацгвардії та компанії Airbus.

Сергій Яровий наголосив, що певна техніка, наявна сьогодні у арсеналі МВС – виготовлена у СРСР.

«Те, що деяка техніка підрозділів МВС – радянського виробництва, дуже ускладнює роботу відомства. Частина комплектуючих матеріалів, необхідних у випадку поламки, доступні тільки у Російській Федерації. Саме тому ми зацікавлені у переоснащенні наших підрозділів», – додав перший заступник міністра внутрішніх справ.

Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон запевнила, що французький уряд готовий підтримувати МВС на шляху реформування.

Наприкінці заходу сторони домовилися про запровадження спеціальної міжурядової програми, спрямованої на оптимізацію технічного оснащення МВС.

Департамент комунікації МВС України

Фото Андрія Новицького

Схожі матеріали