У МВС розпочався Кубок міністра з панкратіону (ФОТО, ВІДЕО)

clock
06.04.2017 16:40

Поєдинки першого в МВС турніру з панкратіону «Кубок Міністра внутрішніх справ України» відбулися сьогодні, 6 квітня. Участь у змаганнях взяли команди Національної поліції, Національної гвардії, Держприкордонслужби, ДСНС та відомчих навчальних закладів.

Учасників турніру під час офіційної церемонії відкриття від імені глави МВС привітав очільник Громадської ради при МВС Володимир Мартиненко. Він підкреслив, що Кубок міністра внутрішніх справ з панкратіону проводиться вперше, і метою змагань є не лише визначення кращих у цьому виді спорту, а, насамперед, підвищення рівня майстерності та професійної підготовки військовослужбовців і працівників правоохоронних органів.

Своєю чергою начальник Департаменту поліції охорони НПУ Сергій Будник зазначив, що панркратіон – прикладний вид спорту, який показує готовність забезпечити виконання завдань, які стоять перед поліцією.

Як зауважив Президент федерації України з панкратіону Олександр Мандрик, якщо панкратіон буде введений до програми підготовки правоохоронців, то не це лише посилить рівень їхньої підготовки.

Спортсмени, що є першопрохідцями Кубку міністра внутрішніх справ з панкратіону, викладалися на повну – поєдинки були запеклими й видовищних. Фінальні сутички відбудуться завтра, 7 квітня. Потому судді підведуть підсумки й оголосять переможців.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали