У МВС обговорили порядок дій правоохоронців на 8-9 травня (ФОТО, ВІДЕО)

clock
06.05.2016 10:17

6 травня у МВС відбулась селекторна нарада під керівництвом заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового. У ній взяли також участь керівники Нацполіції, Нацгвардії, Держслужби із надзвичайних ситуацій, Держприкордонної служби та інших структурних підрозділів.

«Імовірність провокацій – дуже висока. Ми тримаємо ситуацію під контролем, правоохоронці несуть службу у посиленому режимі», - зазначив Сергій Яровий, зауваживши на необхідності проведення  роз’яснювальної роботи із організаторами та учасниками масових заходів, особливо у питаннях толерантного ставлення до ветеранів Другої світової війни та використання радянської символіки.

Сергій Яровий відзначив також роботу правоохоронців протягом травневих вихідних та Великодня. 
«Чітка взаємодія між підрозділами та відомствами дала змогу не допустити провокацій, які б могли призвести до масових заворушень та людських жертв, - зазначив заступник міністра, - я б хотів подякувати керівникам та особовому складу Національної поліції, Національної гвардії, прикордонникам та співробітникам ДСНС за чітку та дуже серйозну роботу по забезпеченню безпеки у травневі вихідні. Ви ще раз показали згуртованість, вміння керувати ситуацією і приймати відповідні рішення». 
Окремо була відзначена робота підрозділів, що забезпечували правопорядок в Одесі 2 травня. Сергій Яровий підкреслив, що професійність та згуртованість правоохоронців не дали змогу допустити провокації.

 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали