У Івано-Франківську голова Громадської ради при МВС зустрівся з силовиками, журналістами та громадськістю (ФОТО)

clock
14.10.2016 07:00

У зустрічі взяли участь керівники обласних підрозділів Нацполіції, ДСНС, міграційної служби, Нацгвардії, сервісного центру МВС України, журналісти та громадські активісти.

Під час зустрічі відбулося обговорення гострих проблем краю та шляхів їх вирішення, зокрема йшлося про створення робочих груп з числа громадських організацій та активістів краю.

«Ми пропонуємо невідкладно створити такі робочі групи у кожній області, які діятимуть при МВС України. До них мають увійти громадяни з активною громадянською позицією, які бажають працювати у напрямку втілення реформ Міністерства внутрішніх справ, – наголосив голова Громадської ради при МВС України Володимир Мартиненко. – Функція групи – виявлення недоліків у роботі правоохоронних відомств, обговорення на місцях нормативно-правових документів та висунення пропозицій щодо їхніх змін. І відповідно, надані пропозиції будуть розглядатися Громадською радою МВС».

Учасники зібрання дійшли згоди, що керівники силових структур, роботу яких координує Міністерство внутрішніх справ, журналісти та громадські активісти у найближчий час проведуть перше скликання робочої групи, оберуть керівний склад, затвердять її членів і розпочнуть спільну роботу задля прозорої та ефективної роботи правоохоронних підрозділів Прикарпаття.

Як повідомив Володимир Мартиненко, Івано-Франківщина – тринадцята область, де він зустрічається з представниками громадського активу краю, обговорює з ними актуальні питання та розробляє плани співпраці.

 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали