У Хмельницькому радник міністра внутрішніх справ Володимир Мартиненко провів зустріч з робочою групою Громадської ради при МВС (ФОТО, ВІДЕО)

clock
17.01.2017 16:42

Протягом заходу учасники обговорили питання організації та перспективи діяльності робочої групи Громадської ради при МВС.

4 листопада минулого року голова Громадської ради при МВС, радник міністра внутрішніх справ Володимир Мартиненко вперше відвідав Хмельниччину та зустрівся з громадським активом області. Тоді й було оголошено про створення робочої групи Громадської ради при МВС, в яку увійшли громадські активісти не тільки з Хмельницького, а й з інших районів області.

З того часу активісти провели уже чотири засідання і на зустрічі з Володимиром Мартиненком, яка відбулась сьогодні, 17 січня, уже представили певні напрацювання. Загалом під час зустрічі було обговорено ряд організаційних питань та перспективи діяльності робочої групи.

Також Володимир Олександрович спрогнозував найближчим часом проведення у Києві зустрічі членів робочих груп з усіх областей, під час якої буде можливість обмінятися досвідом та виробити спільний алгоритм дій.

 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Схожі матеріали