У Хмельницькому презентували Стратегію розвитку МВС України до 2020 року (ФОТО, ВІДЕО)

clock
20.09.2017 19:50

У Головному управлінні Нацполіції Хмельниччини відбулась презентація та обговорення Стратегії розвитку системи МВС України. Презентував «Стратегію-2020» радник міністра внутрішніх справ Володимир Мартиненко.

На презентації були присутні працівники всіх органів виконавчої влади, діяльність яких координує та спрямовує міністр внутрішніх справ, а також представники громадськості та засобів масової інформації.

Як зазначив Володимир Мартиненко, під час роботи над проектом Стратегії були визначені сім основних пріоритетів, в основі яких лежать інтереси громадян: безпечне середовище, протидія злочинності, дотримання прав і свобод людини органами системи МВС, ефективне інтегроване управління кордонами і збалансована міграційна політика, якість і доступність послуг, ефективне врядування, прозорість і підзвітність, розвиток кадрового потенціалу та соціальний захист працівників.

Радник міністра внутрішніх справ закликав громадський актив Хмельниччини не бути байдужими та долучитись до обговорення проекту Стратегії.

«Звертаю вашу увагу на те, що контроль за реалізацією стратегії та загалом за роботою МВС буде покладений саме на громадськість. Тому я хочу, щоб ви максимально долучилися до роботи над цим документом і ми отримали якісний результат», – підкреслив Володимир Мартиненко.

Нагадуємо, зауваження та пропозиції щодо вдосконалення Стратегії можна подавати до 22 вересня на електронну скриньку [email protected].

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Схожі матеріали