У Харківській області відкрився новий сервісний центр МВС (ФОТО)

clock
16.12.2016 12:32

16 грудня у Харківської області запрацював новий сервісний центр МВС за адресою: смт. Пісочин, вул. Надії, 15.

Прозорий та сучасний сервісний центр МВС оснащений електронною чергою, зручною інформаційною системою та планшетом для оцінки якості надання послуг. На сайті hsc.gov.ua завжди можна переглянути он-лайн завантаженість центру за допомогою встановлених камер відеоспостереження. 

«Це вже дев’ятий новий сервісний центр МВС в Україні. Тут із громадянами працюватимуть клієнтоорієнтовані, професійні кадри, 50% - нові, спеціально підготовлені співробітники, які  пройшли безкоштовну програму стажування та успішно склали конкурс. Реєстрація та перереєстрація авто займе близько 2 годин, заміна посвідчення водія - 30 хвилин. У центрі є зручний зал очікування та дитячий куточок, облаштована можливість комфортного отримання послуг для людей з особливими потребами» – розповідає керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. 

У якості таємних гостей послуги нового сервісного центру МВС протестували представники паралімпійської збірної команди України, призери Паралімпійських ігор - Максим Крипак та Максим Веракса.

«Мені необхідно було замінити посвідчення водія. Звернувся до кол-центру сервісних центрів МВС за інформацією, де і як це можливо зробити. Мені розповіли, що незабаром відкриється новий сервісний центр у Харківській області і запросили отримати послугу. Сьогодні за 25 хвилин отримав новий документ, фото зробили тут. Усміхнений та привітний персонал, що дуже тішить. Звичайно, трохи нервуються, але це закономірно, адже перший робочий день» - ділиться своїми враженнями п'ятиразовий чемпіон і триразовий срібний призер літніх Паралімпійських ігор 2016 року Максим Крипак.

Сервісні центри МВС, як вже зазначалося раніше, відтепер дбають і про візуальні особливості кожного центру. У Харківській області над графічними зображеннями у центрі працювала дизайн-студія АТАКА. Саме ця студія також займалася і загальним брендингом сервісних центрів МВС. 

Нові сервісні центри МВС до кінця року запрацюють також у Чернігівській, Донецькій та Рівненській областях.

Працівники закликають отримувати послуги чесно та не користуватися сторонньою допомогою, адже про порядок отримання послуг сервісних центрів МВС завжди можна дізнатись на сайті  hsc.gov.ua, подивитись відео-інструкції на каналі YouTube, а також проконсультуватись за телефоном (044) 290-18-99 або на офіційній сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС.

Прес-служба ГСЦ

Схожі матеріали