У Головному військово-медичному клінічному центрі ДПСУ відкрили оновлене відділення

clock
07.05.2019 11:13

Сьогодні, 7 травня, у Головному військово-медичному клінічному центрі Держприкордонслужби було відкрито оновлене відділення. Переобладнаний сучасний перев’язочний кабінет, за потреби, можна використовувати як операційну.

Оновлене урологічне відділення розраховано на 32 місця, воно надасть можливість професійної кваліфікованої та спеціалізованої допомоги в першу чергу військовослужбовцям і ветеранам ДПСУ та іншим громадянам України.  Крім того, в лікуванні активно використовується найсучасніший комп’ютерний томограф і цифрова рентгенсистема, що є в медзакладі.

В урологічному відділенні було переобладнано спеціалізовані кабінети та палати для хворих, зроблено новий сучасний перев’язочний кабінет, який, за потреби, можна використовувати як операційну для проведення оперативних втручань. У ньому вже налаштоване спеціальне обладнання, у тому числі і анестезіологічне та підведено кисень. Придбане сучасне ендоскопічне обладнання, апарат УЗД, ультразвуковий літотріптор тощо.

«Ми системно розвиваємо наші медичні заклади. Здоров’я наших людей, то є найвища цінність», - сказав Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал.

Персоналом госпіталю активно запроваджувалися і використовувалися новітні та інноваційні медичні технології, діагностичні та лікувальні методики, згідно сучасних європейських стандартів лікування.

Госпіталь акредитований на першу категорію та має ліцензію на право здійснення медичної практики. Наявність сучасної медичної техніки та обладнання дозволяє проводити найсучаснішу функціональну та лабораторну діагностику.  На сьогодні Головний військово-медичний клінічний центр Державної прикордонної служби є одним з провідних клінік України.

За матеріалами прес-служби ДПСУ

Схожі матеріали