У Центральному ОТО розпочала роботу інспекція Головного управління Національної гвардії (ФОТО)

clock
06.06.2017 15:33

Командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров, Перший заступник командувача НГУ – начальник штабу Олександр Кривенко, начальник управління інспектування Володимир Пеньков і профільні офіцери Головного управління приїхали з інспекційним візитом до Дніпра. До 16 червня делегація перевірить усі військові частини Цетрального ОТО, відвідають Дніпро, Полтаву, Кропивницький, Кременчук і Кривий Ріг.

Фахівці, які увійшли до складу інспекції, вивчать стан та проаналізують діяльність Центрального територіального управління та підпорядкованих військових частин щодо готовності їх до виконання завдань за призначенням і за потреби нададуть допомогу місцевій владі і командирам в організації службово-бойової діяльності, тилового та технічного забезпечення тощо.

Сьогодні генерал-лейтенант Юрій Аллеров провів заслуховування на базі Центрального територіального управління, де керівники управління представили результати роботи Центрального територіального управління.

Нагадаємо, Центральне оперативно-територіальне об’єднання Національної гвардії України розташоване на території 3-х областей: Дніпропетровської, Полтавської та Кіровоградської. Підпорядковані військові частини несуть службу з охорони громадського порядку, конвоювання екстрадиції та охорони підсудних під час судових засідань та планового залізничного конвоювання. Також особовий склад залучається до виконання службово-бойових завдань у зоні проведення антитерористичної операції. За останню ротацію військовослужбовці ЦОТО затримали 201 правопорушника. 91 з них – за підозрою у зв’язках із незаконними збройними формуваннями, 64 – за скоєння адміністративних правопорушень, 11 – за незаконне перевезення зброї, 6 громадян – за підозрою у незаконному переміщенні через умовний кордон наркотичних речовин і 30 – за порушення правил перетину блокпосту.

Прес-служба НГУ

Схожі матеріали