У Черкасах відкрився новий сервісний центр МВС (ФОТО)

clock
16.02.2017 12:03

Сьогодні, 16 лютого, на Черкащині відкрився новий сервісний центр МВС, що прийшов на заміну колишньому МРЕВ. Незалежно від місця реєстрації тут можна швидко та комфортно замінити та отримати посвідчення водія, зареєструвати й перереєструвати авто, отримати довідку про відсутність судимості, а також інші послуги сервісних центрів МВС.

Відкриття відбулось за участю керівника Головного сервісного центру МВС Владислава Криклія, голови Черкаської обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка та Черкаського міського голови Анатолія Бондаренка.

«Це вже 15-й новий сервісний центр МВС акваріумного типу, де людину обслуговують за принципом єдиного вікна. Він оснащений усіма сучасними технологіями. Окрім того, як і всі нові центри, Черкаський обладнаний камерами спостереження. Можете зайти на сайт hsc.gov.ua та побачити завантаженість центру, проконтролювати його роботу. Протягом 2017 року такі сучасні сервісні центри МВС з’являться по всій Україні», – наголошує керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Сервісний центр МВС у Черкасах працює за адресою вул. Лесі Українки, 21. Громадян обслуговують з вівторка по суботу без обідніх перерв 12 підготовлених працівників фронт-офісу (понеділок та неділя – вихідні).

Запроваджена найсучасніша система інформаційних технологій та комунікативного обладнання, працює електронна черга. Клієнти на спеціальних планшетах можуть залишити відгуки щодо якості обслуговування – так відстежуватиметься якість надання послуг у центрі загалом та робота кожного працівника персонально.

Сервісні центри МВС традиційно працюють не лише над впровадженням функціональних зручностей для клієнтів, але й над візуальною складовою. Спеціальне графічне зображення для Черкащини створила українська ілюстраторка, переможниця міжнародних конкурсів Марія Гаврилюк. У оформленні сервісного центру вона поєднала його головні тези та автомобільну тематику.

«Я рада, що мені вдалося попрацювати над ілюстрацією для сервісного центру МВС. Дивлячись на колосальну роботу цієї реформи, що має ламати вже сформовані стереотипи та змінювати свідомість, приємно хоч у такий спосіб бути причетною», – зазначила Марія Гаврилюк.

У новому центрі передбачені зручності для людей з особливими потребами: є кнопка виклику адміністратора, пандуси та зручні місця для отримання послуг.

Про порядок отримання послуг сервісних центрів МВС завжди можна дізнатись на сайті Головного сервісного центру МВС України, подивитись відеоінструкції на каналі YouTube, а також проконсультуватись за телефоном (044) 290-18-99 або на офіційній сторінці Головного сервісного центру МВС у facebook.

Прес-служба Головного сервісного центру МВС України

Схожі матеріали