У Білій Церкві відкрився новий сервісний центр МВС (ФОТО, ВІДЕО)

clock
30.05.2017 08:13

Сьогодні, 30 травня, у Білій Церкві розпочав роботу новий сервісний центр МВС, що замінив колишній МРЕВ. Це вже 18 новий сервісний центр МВС по Україні і другий у Київській області.

Незалежно від місця реєстрації швидко та надійно тут громадянам надаватимуть адміністративні послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчень водія, видача довідок про відсутність судимостей, а також інші послуги сервісних центрів МВС. Здійснення заміни посвідчення водія відтепер займає близько 30 хвилин, а перереєстрація авто – 2 години.

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, єдина концепція для всіх сервісних центрів МВС – це прозорий офіс, моніторинг якості надання послуг, сучасні технології та клієнтоорієнтований персонал. У Київській області – це вже другий новий сервісний центр. Окрім цього, у тих населених пунктах Київщини, де немає стаціонарних центрів, послуги громадянам надає мобільний сервісний центр МВС

«Нікому не потрібні розмови про реформи, всім потрібен результат. І коли громадянин, який прийде до сервісного центу, отримає сервіс за короткий час – це результат. Ми хочемо закріпити цю реформу і дуже швидко закінчити», – наголосив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

У новому сервісному центрі МВС працює електронна черга, сучасна система комунікацій. Усі нові сервісні центри МВС обладнані відеокамерами спостереження - завдяки їм можна переглянути на сайті hsc.gov.ua завантаженість центру та проконтролювати його роботу.

Як повідомив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, громадян у новому сервісному центрі в Білій Церкві обслуговуватимуть 10 працівників фронт-офісу, які зможуть щоденно надавати понад 150 послуг. Для зручності клієнтів у центрі передбачені зручності для людей з особливими потребами, дитячий куточок та зона для читання.

Окремо Владислав Криклій наголосив, що протягом цього року на сервісні центри продовжуватимуть змінюватися й удосконалюватися. «Ми дуже вимогливо працюємо над тим, щоб максимально наблизити наші послуги, і не лише за рахунок мобільних сервісних центрів, які вже два місяці надають виїзні послуги реєстрації, перереєстрації, замін водійських посвідчень та видача довідок про відсутність судимостей. Наша мета максимально перевести послуги в онлайн-режим, щоб людина, не виходячи з офісу, з власної домівки, могла в декілька кліків отримати бажану послугу», – підкреслив Владислав Криклій.

Новий сервісний центр МВС в Білій Церкві працюватиме за адресою вул. Сухоярська, 20. Громадян тут обслуговуватимуть з вівторка по суботу без обідніх перерв. Понеділок та неділя – вихідні дні.

Сервісні центри МВС відкриті для комунікації з громадянами. Отримати консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна за телефоном (044) 290-18-99 або запитати на офіційній сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС. Прочитати доступно викладену інформацію можна на сайті hsc.gov.ua та подивитись на YouTube-каналі відео-інструкції щодо отримання послуг.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали