Тетяна Ковальчук привітала із 71-ю річницею утворення Китайської Народної Республіки

clock
23.09.2020 10:44

Учора, 22 вересня, на урочистому онлайн-прийомі з нагоди 71-ї річниці утворення Китайської Народної Республіки, заступник Міністра внутрішніх справ Тетяна Ковальчук висловила свої вітання Надзвичайному й Повноважному Посолу КНР в Україні Фань Саньжуну.

«Від імені Міністра внутрішніх справ пана Арсена Борисовича Авакова, вітаємо Вас із 71-ю річницею утворення Китайської Народної Республіки й незважаючи на певні обмеження, пов’язані з пандемією коронавірусу, ми маємо таку чудову можливість долучитися до святкування в режимі відеоконференції і висловити найщиріші слова подяки, вітання й можливості плідної й конструктивної співпраці», — сказала Тетяна Ковальчук

Заступник Міністра зазначила, що підтримка міжнародних партнерів, зокрема й партнерів із Китайської Народної Республіки, є запорукою успіху Міністерства внутрішніх справ України. КНР є надійним, потужним партнером і лейтмотивом реформаторських перетворень.

Упродовж 2017–2019 років китайська сторона надала в якості гуманітарної допомоги аварійно-рятувальну техніку та засоби для підрозділів ДСНС України, а саме 109 одиниць пожежно-рятувальної, спеціальної техніки та обладнання, а також забезпечила його сервісну підтримку та провела навчання співробітників МВС України.

Зі свого боку Надзвичайний і Повноважний Посол КНР в Україні Фань Сяньжун запевнив, що китайська сторона продовжить тісну співпрацю з Міністерством внутрішніх справ України.

Також в онлайн-прийомі взяли участь заступник Міністра закордонних справ Євген Єнін, Голова депутатської фракції політичної партії «Слуга Народу» Арахамія Давид, інші політики, вищий керівний склад органів виконавчої влади та державних установ.

Схожі матеріали