Суд відправив за ґрати п'ятьох учасників найбільшої організації автовикрадачів (ФОТО)

clock
30.01.2017 08:40

Організаторові та чотирьом виконавцям злочинної організації, викритої поліцією, Печерський районний суд міста Києва обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на два місяці, з правом внесення застави.

Днями Національною поліцією України, Генеральною прокуратурою та Центральним апаратом СБУ під час спільної спецоперації було затримано п’ятьох головних фігурантів злочинної організації, яка протягом декількох років викрадала елітні автомобілі з метою подальшого «викупу» власником.

Не зважаючи, що затримані не визнають своєї вини і не співпрацюють зі слідством, суд взяв до уваги надані стороною обвинувачення зібрані докази та масштабність завданої злочинною діяльністю матеріальної шкоди. 

Організатора цієї злочинної групи – 37-річного колишнього курсанта міліцейського вишу, рішенням Печерського районного суду міста Києва на два місяці залишено під арештом, з правом внесення 5 мільйонів гривень застави.

Чотирьом його найближчим поплічникам-виконавцям теж обрано міру запобіжного заходу: тримання під вартою строком на 60 діб. Крім того, у них теж є можливість внесення застави у розмірі від 800 тисяч до 3 мільйонів гривень.

На теперішній час триває слідство. Правоохоронці продовжують встановлювати особи потерпілих, які стали жертвами затриманої злочинної організації автовикрадачів-шахраїв.

Цю інформацію можна повідомити за контактним номером телефону Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України 098-891-37-40.

Нагадаємо, що днями Нацполіція затримала членів злочинної організації-«монополіста» у сфері викрадень елітних автомобілів.

Департамент внутрішньої безпеки

Національної поліції України

Схожі матеріали