Сервісні центри МВС, реформовані МРЕВ, взяли участь у Ukrainian E-Commerce Congress 2016 (ФОТО)

clock
10.10.2016 08:19

Головний сервісний центр МВС - перший державний сервіс, який був представлений на Ukrainian E-Commerce Congress, комунікаційному майданчику, присвяченому бізнес-процесам і регулюванню діяльності компаній на українському ринку електронної комерції.

У рамках заходу керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій розповів про виклики на шляху трансформації державного сервісу у клієнтоорієнтований сервіс та основні нововведення: «У наших планах до кінця року запустити мобільний сервісний центр МВС. На горизонті також видача довідок про несудимість та реєстрація зброї. Також плануємо запуск аналога американського Carfax з детальною історією усього життя будь-якого автомобіля: скільки було власників, наявність ДТП. Використовуючи світовий досвід, рухаємось уперед!».

Під час Ukrainian E-Commerce Congress співробітники презентували головні завдання та досягнення реформи, активно промотували можливість якісного зворотного зв’язку. Сервісні центри МВС нагадали про те, що в Україні працюють за принципом екстериторіальності – незалежно від місця реєстрації ви можете звернутися до будь-якого територіального сервісного центру МВС і отримати необхідну послугу.

У рамках реформи був відкритий доступ до Єдиного державного реєстру МВС, введена персональна відповідальність адміністраторів сервісних центрів МВС із правом персонального підпису.

Був запроваджений новий підхід до набору працівників – перші з них вийшли на роботу у Києві. За рік навчання та конкурсні відбори відбудуться по всій Україні. Вже три місяці працює сервісний центр МВС нового зразка у Києві за адресою Павла Усенка, 8, що оснащений необхідною технічною базою.

Нині запроваджуються електронні черги по всій Україні. Слідкувати за роботою центрів стало зручніше, адже на сайті www.hsc.gov.ua можна переглянути їх роботу у режимі реального часу. Нагадаємо, що минулого тижня, сервісні центри МВС вперше відкрили доступ до переліку акредитованих автошкіл та створили інтерактивну мапу.

Поділитися враженнями або написати свої зауваження щодо роботи СЦ МВС можна на сторінці у соціальній мережі.

Прес-служба Головного сервісного центру МВС

 

Схожі матеріали