Сергій Яровий здійснює загальну координацію підрозділів МВС у Калинівці (ФОТО, ДОДАНО ВІДЕО)

clock
27.09.2017 04:40

У Вінницький області склалась надзвичайна ситуація у зв’язку із пожежею на військових складах поблизу Калинівки. Безпосередньо на місці події діяльність підрозділів координують заступники голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін, Олександр Фацевич та командувач Національної гвардії Юрій Аллеров.

До охорони публічної безпеки та порядку на території Вінницької області залучено понад 2,8 тисяч працівників поліції. Поліція організувала роботу 46 блокпостів для перекриття всіх виїздів із території Вінницької області. Зокрема, закрито рух для всіх видів транспорту на автодорозі державного значення М-21 Житомир – Могилів-Подільський. Крім того, закритий рух залізничного транспорту на перегоні Сосенка – Калинівка регіональної філії «Південно-Західна залізниця», а також рух повітряного транспорту – в радіусі 50 км від центру міста Калинівки.

На базі підрозділів поліції Житомирської, Київської, Черкаської та Хмельницької областей сформовані резерви особового складу для надання допомоги поліції Вінницької області.

Для допомоги в евакуації жителів Калинівки та прилеглих сіл. також залучені близько 600 нацгвардійців, понад 50 одиниць техніки, в тому числі і броньованої. Військові частини Західного оперативно-територіального об’єднання НГУ приведені в готовність до виконання завдань за призначенням. Ще 400 бійців Нацгвардії знаходяться в резерві.

В свою чергу, Держслужба з надзвичайних ситуацій направила 20 піротехнічних розрахунків для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. А у прилеглих областях приведені в готовність 30 пожежних розрахунків.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали