Сергій Яровий: правоохоронні структури повинні працювати у тісній взаємодії (ФОТО, ВІДЕО)

clock
01.04.2017 15:00

В Одесі, в Головному управлінні Національної поліції відбулася робоча нарада за участю керівництва Національної поліції в Одеській області, Південного територіального управління Національної гвардії України, Південного регіонального управління Держприкордонслужби України, Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області, Одеського Державного університету внутрішніх справ за участю першого заступника Міністра внутрішніх справ України генерал-полковника Сергія Ярового.

Головною темою наради стали: розгортання підрозділу Національної гвардії України у Болградському районі по забезпеченню правопорядку на півдні області, організація взаємодії з підрозділами Державної прикордонної служби, Національної поліції, завдання по забезпеченню безпеки населення під час проведення масових заходів у квітні-травні 2017 року, святкування Великодня.

Перший заступник Міністра внутрішніх справ зауважив, що головне під час проведення масових заходів - чітка організація по підготовці та плануванню, дотримання встановленого законодавством порядку їх проведення, уникнення загострення політичного протистояння, недопущення провокацій.

«Силові та правоохоронні структури повинні працювати у тісній взаємодії, постійно координувати зусилля між правоохоронними органами заради досягнення спільної мети – стабільності в регіоні та безпеки громадян», – сказав Сергій Яровий.

Перший заступник міністра наголосив на необхідності ініціювати проведення спільних нарад з керівниками органів державної влади та місцевого самоврядування, силових та правоохоронних структур, громадських рухів та організацій, організувати посилене чергування представників усіх правоохоронних структур, організувати превентивні заходи по забезпеченню публічної безпеки, контролю в’їзду транспорту на територію регіону.

Також Сергій Яровий зазначив на необхідності організації роботи ситуаційного центру по відслідкуванню обстановки та оперативному реагуванню. Крім того, перший заступник глави МВС зауважив на необхідності постійного висвітлення в ЗМІ інформації про дії правоохоронців щодо проведення їх роботи та висвітлення тих чи інших превентивних заходів і необхідності постійних контактів з громадськістю.

 

Відділ комунікації поліції в Одеській області

Схожі матеріали