Сергій Яровий обговорив з молдовськими колегами питання обміну інформацією та подальшої співпраці (ФОТО)

clock
12.09.2017 12:35

Сьогодні, 12 вересня, в Одесі відбулася зустріч першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового з начальником Генерального інспекторіату поліції Молдови Александру Пинзарем.

Сторони обговорили питання співпраці та взаємодії, зокрема у протидії транскордонної злочинності та спільного поліцейського патрулювання у прикордонних районах.

«Сьогодні злочинність не має національності та кордонів. Наша основна мета є налагодження чіткої взаємодії між правоохоронцями обох держав у протидії злочинності та зазіханням на територіальну цілісність», - зазначив Сергій Яровий.

Перший заступник міністра також додав, що сьогодні на Україну покладено відповідальну місію. Попри війну на Сході Україна залишається форпостом і гарантом безпеки Європейського союзу.

Сергій Яровий також зазначив, що сьогодні  розбудова правоохоронної системи за світовими та європейськими стандартами є пріоритетом для Міністерства внутрішніх справ України.

У свою чергу начальник поліції Одещини Дмитро Головін нагадав, що у прикордонних районах області така співпраця вже відбувається і має позитивну динаміку.

«Сьогодні ми вже маємо результати співпраці двох сторін у протидії ввезенню контрабандних товарів, зокрема тютюнової та алкогольної продукції. Ми й надалі будемо підтримувати добросусідські відносини та розраховуємо на поглиблення співпраці з нашими молдовськими колегами», - зазначив Дмитро Головін.

Під час зустрічі сторони домовились про подальший взаємний обмін інформацією.

Відділ комунікації поліції в Одеській області

Схожі матеріали