Сергій Яровий: Завдання правоохоронців, щоб поминальні дні, як і Великдень, пройшли без порушень публічної безпеки (ФОТО, ВІДЕО)

clock
18.04.2017 09:57

Про це перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий заявив сьогодні, 18 квітня, на відеоселекторній нараді, під час якої були підведені підсумки роботи правоохоронних органів у період великодніх свят.

За словами начальника Департаменту превентивної діяльності Нацполіції України Ігоря Бабича, завдяки злагодженій роботі усіх правоохоронних органів заходи під час великодніх свят пройшли спокійно, конфліктів на міжконфесійному ґрунті допущено не було.

«Загалом до охорони громадського порядку та публічної безпеки були залучені близько 23 тисяч поліцейських та 730 військовослужбовців Національної гвардії», – повідомив Ігор Бабич.

Перший заступник глави МВС Сергій Яровий подякував усім правоохоронним структурам за забезпечення правопорядку під час великодніх свят і наголосив на необхідності продовження посиленого режиму несення служби.

«Продовжуємо нашу роботу, адже наступного тижня забезпечуватимемо правопорядок під час проведення поминальних днів», – підкреслив Сергій Яровий.

Нагадуємо, напередодні свят Сергій Яровий заявив, що правоохоронці готові забезпечити безпеку громадян під час проведення масових заходів в Україні.

Також, нагадуємо, що у Великодню ніч завдяки вжитим правоохоронним заходам, а також завдяки порозумінню з боку громадян порушень публічної безпеки та порядку допущено не було, а поліція продовжує працювати в посиленому режимі під час поминальних днів.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали