Сергій Яровий: «Завдання, поставлені перед МВС на 26 квітня-9 травня, виконані» (ФОТО, ВІДЕО)

clock
13.05.2016 13:13

Про це заступник міністра внутрішніх справ заявив на відеоселекторній нараді, яка відбулася сьогодні, 13 травня, у МВС України. Сергій Яровий також анонсував проведення масштабних навчань із використанням досвіду, набутого у цей період.

На нараді заступник глави МВС Сергій Яровий позитивно оцінив роботу підрозділів Національної поліції, Нацгвардії, Державної прикордонної служби та Держслужби з надзвичайних ситуацій у період з 26 квітня до 9 травня цього року.

За його словами, правоохоронці не допустили сутичок і порушення громадського порядку в Одесі, Києві, Харкові, Запоріжжі, Дніпропетровську.

«Ті завдання, які були визначені міністерством, були виконані», – підкреслив Сергій Яровий.

Він також зазначив, що досвід правоохоронців, набутий під час забезпечення публічної безпеки в державі, буде узагальнений і стане предметом спеціальних організованих навчань.

За словами глави Нацполіції Хатії Деканоідзе, значна частка завдань по охороні публічної безпеки і порядку лягли саме на поліцію і Нацгвардію. На її думку, скоординована робота відомств дала свої результати.

«Дякую всім керівникам, що забезпечили нормальну роботу – я б не сказала, що прекрасну, але нормальну роботу, для того, щоб кожен українець, кожен наш співвітчизник, який вийшов на демонстрацію, почувався у безпеці», – зазначила Хатія Деканоідзе.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали