Сергій Яровий: Правоохоронні органи злагоджено працюватимуть на період травневих свят (ФОТО)

clock
29.04.2017 10:09

Під час візиту до Одеси перший заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий зазначив, що правоохоронні органи не допустять сутичок та провокацій під час масових заходів та зроблять все, аби організувати належну роботу поліції протягом першої декади травня.

У цей період на території Одеси планується низка масових заходів, під час яких правоохоронні органи забезпечать  правопорядок. За словами Сергія Ярового, координація роботи з усіма правоохоронними структурами буде на постійному контролі керівництва Національної поліції України та МВС України.

Перший заступник міністра заслухав керівників структурних підрозділів, задіяних у забезпеченні охорони публічного порядку та закликав їх тісно взаємодіяти з населенням та проводити роз’яснювальну роботу про  неприпустимість порушень правопорядку.

Також він підкреслив, що правоохоронці прикладатимуть усіх зусиль для забезпечення публічної безпеки при проведенні заходів у м. Одесі.

«Поліція зробить все, аби зберегти спокій в Одеському регіоні. Громадяни почуватимуться у безпеці на вулицях міста», - зазначив Сергій Яровий.

Відділ комунікації поліції в Одеській області

Схожі матеріали