Сергій Яровий: Під час «Євробачення» повинна бути чітка і злагоджена робота всіх силових відомств і профільних служб (ФОТО)

clock
28.04.2017 10:25

Про це перший заступник міністра внутрішніх справ наголосив сьогодні на інструктивній нараді у столичному главку поліції.

Учать у заході взяли керівники Національної гвардії України, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Управління державної охорони, Державної прикордонної служби України, Головного управління Національної поліції у місті Києві та представники прокуратури.

Напередодні проведення пісенного конкурсу «Євробачення 2017» усі учасники координаційного зібрання обговорили ряд організаційних питань щодо готовності залучених підрозділів для підтримання правопорядку, комфортного і безпечного перебування киян та гостей столиці.

Із розгорнутою доповіддю про готовність столичної поліції для охорони правопорядку виступив заступник начальника ГУНП у м. Києві Руслан Кузьменко.

Він повідомив, що будуть створені зони безпеки на головній арені та на основних локаціях конкурсу, організовано комплекс заходів забезпечення порядку на кожному об'єкті конкурсу, проведення їх додаткових обстежень.

«У кожного керівника, залученого на певному об`єкті, має бути чітка позиція і розуміння того, що відбувається на місці. Він повинен грамотно оцінювати обстановку і знати, як діяти у разі виникнення нештатної ситуації», - наголосив Сергій Яровий.

Він також додав, що всі співробітники, залучені до забезпечення безпеки учасників заходів, на інструктажах мають завчасно відпрацювати питання належної взаємодії.

Відділ комунікації поліції Києва

Схожі матеріали