Сергій Яровий: На всі керівні посади у Нацполіції ми запрошуємо офіцерів, які брали участь в зоні проведення АТО (ФОТО)

clock
13.09.2017 14:13

Про це сьогодні, 13 вересня, повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час робочої наради у Маріуполі.

«За рішенням міністра внутрішніх справ України, голови Національної поліції всі керівники поліції областей мають пройти через зону проведення антитерористичної операції. На всі керівні посади Нацполіції ми запрошуємо офіцерів, які брали безпосередню участь в підрозділах в зоні проведення АТО», - наголосив Сергій Яровий.

Під час наради також були визначені пріоритетні напрямки, за якими працюватиме поліція прифронтового регіону.

«Чітко визначено сім пріоритетних напрямків у роботі Національної поліції України. В першу чергу, це все, що стосується протидії диверсійним групам, розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, протидії незаконному обігу зброї та боєприпасів, наркотиків, організованій злочинності, торгівлі людьми, забезпечення безпеки дорожнього руху. Будемо працювати, аби створити високопрофесійне кадрове ядро, яке буде якісно надавати поліцейські послуги», - наголосив новопризначений начальник поліції Донеччини генерал поліції Микола Семенишин.

Микола Семенишин також відзначив, що в поліції Донецької області будуть розвиватися ті проекти, які були започатковані його попередниками, а саме: активно продовжуватиметься робота з молоддю та розвиватиметься молодіжна організація «Ліга майбутніх поліцейських».

Нагадаємо, сьогодні, 13 вересня, перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий представив нового керівника Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали